0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl
Home » Blogs » Zelf hulp » Een steuntje.

Een steuntje.

door | 8 dec, 2018 | Energie, Zelf hulp

Slaap problemen.

Terwijl ik een moeder hoor praten over haar zoontje die slecht in slaap komt, vele angsten heeft en moeilijk tot ontspanning komt, zie ik haar vermoeidheid en het verdriet. Het hele gezin is erdoor ontregeld. Ik vraag of ze iets wil uitproberen en geef haar een zuiveringsspray mee. Na een aantal weken kom ik haar weer tegen en vraag hoe het is gegaan. Enthousiast vertelde ze dat het flesje op was en dat haar zoontje er zo blij mee was en had gevraagd of ze niet die mevrouw van het flesje even kon bellen voor een nieuwe. 

ZO fijn om te horen dat het voor hem werkte, ook al is dit nog maar een begin. Er is in ieder geval meer ontspanning gekomen en iets meer nachtrust.

 

Zonnige groet Stefanie

Over Stefanie

Praktisch en integer neemt ze je mee op reis door haar blogs en opent ze deuren waardoor je anders gaat kijken naar je eigen uitdagingen en de wereld om je heen met al zijn veranderingen.

Uitgelichte artikelen.

Gerelateerde artikelen

Vergeten energie koorden!

Vergeten energie koorden!

Oeps vergeten, energie koorden. Het is een heel natuurlijk iets dat als wij een ander ontmoeten we verbinding maken. Dat doen we door elkaars hand te schudden, oogcontact, non-verbale signalen en natuurlijk ons gevoel.Maar wat gebeurt er nog meer? Niet alles is zichtbaar of zijn we ons bewust van.

Lees meer
Gedachtes!

Gedachtes!

Je gedachtes kunnen zoveel invloed hebben, dat ik je graag wil uitnodigen om eens een parkeerplek te reserveren. Durf je mijn uitnodiging aan te gaan? Ben jij het zat om steeds weer net te laat te zijn bij een plekje? Probeer dit dan meer eens uit. Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

Lees meer
Futloos…..

Futloos…..

Bij elk contact is er automatisch een energie uitwisseling. Weet jij wat er gebeurt met deze energie als je afscheid neemt van elkaar? Ben jij je hier bewust van?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin