0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl

Wie is Stefanie?

Hoi

Ik ben Stefanie Vermaat, afgestudeerd aan de Pabo en ik ben energetisch- & Bach bloesem therapeut. Tijdens mijn loopbaan als leerkracht werd mijn hart steeds meer geraakt door de hulpvraag van kinderen en ouders.

Mijn focus veranderde langzaam en het idee voor een eigen praktijk groeide. Ik ben vele trainingen en workshops gaan volgen (waaronder de opleiding tot Energetisch therapeut en energetische trainingen bij Jaap van Etten).

Ik wilde kinderen laten ervaren hoe mooi ze zijn, dat ze het verschil kunnen maken, in zichzelf mogen geloven en hoe ze stap voor stap dit bewust konden leren en ervaren. Ook ouders en jong volwassenen kwamen steeds meer met hun vragen op mijn pad.

In mijn praktijk Roots for your Soul leer ik je praktisch hoe je kunt handelen vanuit verbinding met je oorspronkelijke kern en werken we samen aan herstel van jouw balans. Daarnaast ontwikkel ik nieuwe energie producten zoals: zuiversprays, persoonlijke sprays en healing sprays  ter ondersteuning voor jouw persoonlijke proces.

Op de dagen dat ik niet in mijn praktijk ben geef ik workshops en werk ik op de Hogeschool  Rotterdam als PI coach (Professionele Identiteit). Of je vindt mij terug, boven, achter mijn bureau tussen flesjes olie, Bach remedies, pipetten, boeken, notities en kristallen. Dat is echt mijn belangrijke plek waar ik mezelf weer oplaad, mediteer en energetische producten ontwikkel. Daar voel ik me helemaal happy!

Er is zoveel meer mogelijk als we ons bewust worden van wat onze gevoelens ons willen ‘vertellen’. Dat we onszelf niet hoeven te verliezen in onze overtuigingen of blokkerende gedachten. Dan ontstaat er zoveel ruimte voor vrijheid en plezier. Als je de moed hebt en eerlijk naar jezelf durft te zijn, word jij als mens steeds meer wie jij werkelijk bent. Je gaat je eigen plek innemen!

En jij? Zou jij weer echt willen voelen wat je wilt? Verbinding krijgen met jouw Ziel? Praktische tips, tools en handvatten krijgen? Stappen zetten om te groeien en je eigen kracht ervaren? Loslaten van overtuigingen die blokkeren? Omgaan met te veel prikkels? Of weer ontdekken hoe leuk je bent? Dit zijn allemaal vragen die ik dagelijks voorbij zie komen.

Ik heb er mijn specialisme van gemaakt om praktisch en gerichte begeleiding en ondersteuning te bieden voor balans en bewustwording in het dagelijks leven. Het kan je zoveel brengen om hieraan te werken: zelfvertrouwen, verbinding, rust, overzicht.

En ik weet, dat wanneer jij weer thuiskomt bij jezelf de wereld er zoveel mooier uitziet. Je ervaart vanuit vertrouwen en balans de wereld echt anders! Wil jij anders kijken naar de wereld?

Ben jij zover? Mag ik je dan uitnodigen om eens ‘anders’ te gaan kijken naar ‘die wereld’? Meld je dan aan voor mijn tips, artikelen en nieuws en schrijf je in voor mijn updates in je mail.

Warme groet

Wil jij met een 'andere' blik de wereld in kijken?

Body Mind Release therapeut

Energetisch therapeut (post HBO MEE opleiding)

Bachremedie therapeut

Werken met opstellingen.

 

Professionele Identiteits Coach HR

Begeleding studenten in het HBO
Oplossingsgericht Coachen
Motivatie technieken
22 jaar leerkracht ervaring
Rots en water training / schoolbreed
Toegepaste edukinesiologie en braingym

Trainingen en cursussen.

 

 De geheime Drie-Eenheid.

Chakra’s (144)  vanuit een nieuw perspectief.

Essentie en de kristallijne energieën.

De kracht van bewust creëren.

Je potentieel en de invloed van angst.

Stimuleren van de hersenen.