0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl

Spelen met energie!

 

5 kernwoorden over de workshop ‘spelen met energie’.

Bewustwording ♦ Spelen ♦ Ontdekken ♦ Herkennen ♦ Plezier

 

Je hoort het steeds vaker: ‘Ik werk met energie’. of ‘Ik voel dat de energie niet fijn is’. Maar wat is energie nu eigenlijk, ben jij je er bewust van en wat kun je ermee?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop  ‘Spelen met energie’’,  ga je dit ervaren. Ik nodig je dan ook uit alle gedachten en ideeën hierover los te laten.

Gedurende de dag neem ik je mee op reis in de vele mogelijkheden van samenwerken met energie.  Je wordt je bewust van dagelijkse situaties waarin je het zelf al toepast.

We gaan o.a. aan het werk met water en energie, kristal energie ervaren, etherische oliën, ontdekken hoe gedachten kracht werkt, werken met kaarten decks en hoe je dit praktisch kunt toepassen en nog veel meer.

Voelen

Ontdekken

Je voelt, ervaart, maar het gaat vooral om het SPELEN!

Weer met de ogen van het onbevangen kind ontdekken en kijken.

Door opnieuw te ervaren, zonder verwachtingen of oordeel, maak je weer contact met jouw kern en zal je tijdens dit ‘spelen’ geraakt worden in jouw eigen wijsheid. Vanuit een basis van een goeie aarding, jouw Hart verbinding en het neerzetten van intenties ontdek je wat je wat er allemaal mogelijk is.

En dat is nog maar het begin! smile

Doel van deze workshop is je weer kennis te laten maken met energie, ermee samen werken, bewust worden van wat je onbewust vaak al doet. En hoe je het praktisch kunt gebruiken in het dagelijks leven.  Als bonus van deze workshop dag heb ik voor een ieder een persoonlijke verrassing!

Lijkt dit je iets of ben je nieuwsgierig, dan is dit misschien wel iets voor jou.

Mag ik je dan uitnodigen?

Max. aantal deelnemers:  4

Lunch, koffie/thee/water en versnaperingen zijn inbegrepen.

♦ Kosten: €115,- incl. btw

♦ Locatie:
♦ Datum: in overleg

♦ Tijd: 10:30 – 16:00

                                                                                        

♦ Na je aanmelding krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin verdere informatie over deze dag.

Ik heb de workshop ‘ontdekken wat energie is’,  bij Stefanie gevolgd! Wat was dat voor een mooie dag! Ik ben met zo veel inzichten naar huis gegaan!!
Daarvoor had ik al een aantal cursussen gevolgd op dit gebied, maar Stefanie is hier echt een topper in. Zij weet niet alleen veel van energie (en nog veel meer) maar ook door haar didactische vaardigheden zat de workshop heel goed in elkaar.

We hebben hele mooie oefeningen gedaan en Stefanie vertelde over de achtergronden en de theorie. Wat ik het fijnste vond, was dat ze zich helemaal op ons intunede en ons hielp met onze persoonlijke leervragen die we hadden omtrent energie. Dat mis je meestal wel op een cursus, maar Stefanie had echt aandacht voor ons en kon ze ons ook een level verder ‘brengen’. Het is onvoorstelbaar hoeveel zij ‘ziet’ en ‘voelt’, en dat met een ontzettende portie humor, relativeringsvermogen en luchtigheid. Ik heb me al ingeschreven voor de vervolgcursus. Het liefst zou ik iedere week bij haar energiewerk doen. Zeker met de lekkere lunch en hapjes!!! Mij heb je gewonnen Stefanie!

Claudia

Workshop spelen met energie;

Wat een bijzondere ervaring!
Ik had geen idee wat ik precies kon verwachten.

Stefanie stelde me fijn op mijn gemak, want het valt niet mee je verstand los te laten van je gevoel.
Als dat lukt zal je ervaren hoeveel energie er in onze omgeving is, deze te voelen en hoe je hiermee kunt omgaan. Ook als je gevoelig bent voor (negatieve) energie. De ervaringen van deze dag is een begin van zoveel meer,  zoals ‘spelen met energie’ al aangeeft.
Maar het zet mooie dingen in gang. Ik heb in ieder geval geleerd mijn speelse kinderlijke kant weer meer op te roepen en dat is een enorm fijne energie!

Samen met de heerlijk verzorgde lunch en tussendoortjes is deze workshop een mooi cadeautje voor jezelf om mee aan de slag te gaan!

 

Anita