0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl
Home » Blogs » Loslaten » Loslaten

Loslaten

door | 8 dec, 2018 | Energie, Loslaten, Zelf hulp

…., maar dan praktisch…

Soms zijn er momenten dat je vanuit je Hart zo graag iemand zou willen helpen….

Een aantal jaren geleden inmiddels, was er een cliënt die, door een diepe emotionele verbinding, zo graag er voor de ander wilde zijn, maar die mogelijkheid was er niet. Op geen enkele manier. De cliënt werd in haar gevoel van onmacht, verdriet en frustratie van binnen verscheurd.

Toen we het hierover hadden, sprak ik uit dat het misschien een idee was om de naam van de persoon op te schrijven en daar elke dag een kaarsje bij te branden. Met de intentie dat deze persoon, “dat mocht ontvangen wat goed was voor dat moment”. Ze hoefde niets specifiek in te vullen, alleen maar dit zinnetje. Want we weten niet wat de Ziel van de ander nodig heeft om te groeien of te helen in zijn| haar situatie op dat moment.

Nog niet helemaal overtuigd is ze thuis dit toch gaan doen. Ze kon nu handelen, ook al leek het maar iets kleins, toch bracht dit juist de rust. Door het kaarsje letterlijk een plek te geven en de intentie vanuit haar Hart heel bewust neer te zetten, kon ze het langzaam aan stap voor stap loslaten. Na een week of twee  gaf ze aan dat er een verandering was opgetreden . Er was meer ruimte ontstaan waardoor, zo goed als het kon, de onrust, verdriet en frustratie een plekje kregen.

Elke verandering begint met een kleine stap, mag ik je uitnodigen?

Warme groet Stefanie

Over Stefanie

Praktisch en integer neemt ze je mee op reis door haar blogs en opent ze deuren waardoor je anders gaat kijken naar je eigen uitdagingen en de wereld om je heen met al zijn veranderingen.

Uitgelichte artikelen.

Gerelateerde artikelen

Futloos…..

Futloos…..

Bij elk contact is er automatisch een energie uitwisseling. Weet jij wat er gebeurt met deze energie als je afscheid neemt van elkaar? Ben jij je hier bewust van?

Lees meer
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Soms heb je het gevoel dat je niet alleen bent terwijl je fysiek dat wel bent. Of je krijgt het gevoel dat je opa of moeder dicht bij is. Wat doe je dan? Of wat als je kind in de nacht bezoek krijgt en niet meer kan slapen?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin