0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl

 

De Healing Spray

Wat doet het?

Het ondersteunt het helings proces. Dit doet het op verschillende energie lagen.
Na een therapiebehandeling (energetisch) of een fysieke behandeling kan het lichaam tijd nodig hebben om te herstellen.

Denk bijvoorbeeld aan een operatie aan een knie. Vaak heeft deze voor de operatie al meerdere kwetsuren opgelopen door sport of iets anders. Het weefsel/cellen hebben een hoop te verduren gehad en er kan stress ontstaan in het weefsel of zelfs shock. We hebben namelijk een cel geheugen (Dit is onderzocht door Dr. Bruce Lipton, een Amerikaanse celbioloog, onderzoeker aan de Stanford University School of Medicine en auteur van de bestseller ‘De biologie van de overtuiging’. Hij staat wereldwijd bekend als een vertegenwoordiger van de ‘nieuwe biologie’).

 

 

.De spray ondersteunt het weefsel/cellen om weer te ontspannen en zo de shock/stress los te laten. Hiermee bevorder je het herstel van je fysieke lichaam door ook je energetische lichaam te ondersteunen. De energie doorstroming en het eigen helende vermogen van je lichaam, die al van nature in ieder van ons aanwezig is, krijgen hierdoor weer de ruimte om zich te herstellen.

De spray heeft een aantal basis ingrediënten. Deze basis en de energie voor heling helpen weer de natuurlijke energiedoorstroming te balanceren middels een zachte liefdevolle beweging.,,, de spray! 

Kosten Healing Spray  50 ml        € 24,20   (incl. btw.)

De spray kan ook worden ingezet voor energiewerk en healing.

Heb je het gevoel dat deze healing spray iets voor je zou kunnen betekenen, maar heb je nog vragen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op.