0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl
Home » Blogs » Energie » Vergeten energie koorden!

Vergeten energie koorden!

door | 3 feb, 2019 | Bescherming, Energie, Zelf hulp

Vergeten energie koorden.

Het is een heel natuurlijk iets dat als wij een ander ontmoeten we verbinding maken. Dat doen we door elkaars hand te schudden, oogcontact, non-verbale signalen en natuurlijk ons gevoel.

Maar wat gebeurt er eigenlijk nog meer? Niet alles is namelijk zichtbaar of zijn we ons bewust van.

Ik schreef al eerder in een mijn eerste blog over energie. Als we contact maken met de ander zenden we als het ware een energie lijntje/koord uit naar de ander en vice versa. Zo krijgen we een verbinding waarbinnen informatie wordt uitgewisseld. Dit gebeurt allemaal heel natuurlijk en is een normaal iets. Maar wat ik regelmatig tegen kom is dat al die koorden er vaak nog zitten en we ons daar totaal niet bewust van zijn.

Zo blijf je dan verbonden met de ander zonder dat je dat beseft. Wil je dat wel? De energie die dan nog wordt uitgewisseld door deze openstaande verbinding kan voor verstoring zorgen in jouw eigen energie veld. Het gevolg kan zijn dat je knorrig wordt of onrustig en jij jezelf serieus gaat afvragen wat er met je aan de hand is. Nou, er hoeft niet iets aan de hand te zijn, wat je voelt kan van die ander zijn, je bent alleen vergeten de verbinding te verbreken.

Hoe doe je dit dan?

De eerste stap is je bewust worden dat bij elk contact dat jij maakt of de ander met jou, er automatisch een energie koord ontstaat voor de verbinding. Zie het als een usb kabeltje of telefoon lijn. Om contact te maken plug je in of bel je op. Om het contact weer te verbreken trek je je usb los of verbreek je de verbinding. En eigenlijk is het dus zo simpel.

Ook jij kunt deze energie koorden met een bewuste gedachte/intentie ontkoppelen. De manier waarop is misschien even wennen of nieuw voor je, maar ik nodig je graag uit om het eens te proberen. Dit doe je namelijk vanuit je hart, dat is het meest puur om van daaruit je gedachte/intentie neer te zetten en vraag hierbij de hulp van Aarts Engel Michael. Aarts Engelen? Ja, ook met hen kun je contact leggen, maar daarover later meer. Aarts Engel Michael beschermt en zuivert, daarom vraag ik hem om hulp.

Stap 1 – Wordt je bewust en weet wat er gebeurd iets heel natuurlijk is.
Stap 2 – Ga met je aandacht naar je hart en voel deze (ook al weet je misschien nog niet hoe dat precies werkt) Adem een paar keer diep in en uit. Dan lijkt het soms alsof je meer in je lijf zakt.
Stap 3 – Vraag hulp en zeg bijvoorbeeld bewust na een werkdag: Aarts Engel Michael wil je mij alsjeblieft zuiveren van alle belastende energieën die niet van mij zijn en alle koorden doorsnijden die mij niet dienen of belemmeren en daarna opvullen met Licht en Liefde. Dank u wel.

Voel en neem je tijd. Ik wens je een mooie zuivering!

NB: Nog even een kleine noot voordat je dit gaat uitproberen. Wanneer je dit even tussen door doet zal je waarschijnlijk weinig ervaren of voelen. Neem er dus bewust de tijd voor en ga ermee spelen. Kijk hoe het voor je kan werken, maar met aandacht. Dan zal je echt hulp en verandering ervaren. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen.

Zonnige groet Stefanie

Over Stefanie

Praktisch en integer neemt ze je mee op reis door haar blogs en opent ze deuren waardoor je anders gaat kijken naar je eigen uitdagingen en de wereld om je heen met al zijn veranderingen.

Uitgelichte artikelen.

Gerelateerde artikelen

Futloos…..

Futloos…..

Bij elk contact is er automatisch een energie uitwisseling. Weet jij wat er gebeurt met deze energie als je afscheid neemt van elkaar? Ben jij je hier bewust van?

Lees meer
Gedachtes!

Gedachtes!

Je gedachtes kunnen zoveel invloed hebben, dat ik je graag wil uitnodigen om eens een parkeerplek te reserveren. Durf je mijn uitnodiging aan te gaan? Ben jij het zat om steeds weer net te laat te zijn bij een plekje? Probeer dit dan meer eens uit. Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin