0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl
Home » Blogs » Energie » Energie

Energie

door | 8 dec, 2018 | Energie

Wat is eigenlijk energie?

Energie is overal. Je kunt het zien en voelen. Maar is ook vaak een ervaring. De warmte van de zon is een hele duidelijke, zo ook de wind, water en vuur. Zij zijn elk een bron van energie die we kunnen zien en voelen.

Energie beweegt. Je kunt ook zeggen dat iemand bruist van energie, dan weten we precies wat daarmee bedoelt wordt. Je wordt er zelf soms door ‘aangestoken’. Of dat je zo moe wordt van die ene collega, want die klaagt zoveel en niks is goed. Ook dat is een vorm van energie.

Het kent vele vormen. Energie is altijd in beweging en wij zijn altijd omringd door energie, ook al is dat niet altijd even goed zichtbaar. Maar is al die energie allemaal van onszelf? Nee! En dat kan nog wel eens voor verwarring zorgen of enorme vermoeidheid. We spreken dan over energetische belasting. Daarover meer de volgende keer.

 

Zonnige groet Stefanie

Over Stefanie

Praktisch en integer neemt ze je mee op reis door haar blogs en opent ze deuren waardoor je anders gaat kijken naar je eigen uitdagingen en de wereld om je heen met al zijn veranderingen.

Uitgelichte artikelen.

Gerelateerde artikelen

Vergeten energie koorden!

Vergeten energie koorden!

Oeps vergeten, energie koorden. Het is een heel natuurlijk iets dat als wij een ander ontmoeten we verbinding maken. Dat doen we door elkaars hand te schudden, oogcontact, non-verbale signalen en natuurlijk ons gevoel.Maar wat gebeurt er nog meer? Niet alles is zichtbaar of zijn we ons bewust van.

Lees meer
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Soms heb je het gevoel dat je niet alleen bent terwijl je fysiek dat wel bent. Of je krijgt het gevoel dat je opa of moeder dicht bij is. Wat doe je dan? Of wat als je kind in de nacht bezoek krijgt en niet meer kan slapen?

Lees meer
Futloos…..

Futloos…..

Bij elk contact is er automatisch een energie uitwisseling. Weet jij wat er gebeurt met deze energie als je afscheid neemt van elkaar? Ben jij je hier bewust van?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin