0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl
Home » Blogs » Energie » Gedachtes!

Gedachtes!

door | 8 dec, 2018 | Energie

Reserveer eens een parkeer plek.

Wanneer wij boodschappen gaan doen ‘reserveren’ we van te voren al onze parkeer plek. Dat klinkt misschien een beetje maf, maar het werkt echt. Dat doen we door heel eenvoudig een intentie neer te zetten.

Je zendt de gedachte uit met: ‘Er is een parkeerplek voor ons bij de winkel’. Houd het kort, duidelijk en zonder twijfel.
Het klinkt misschien te simpel voor woorden, maar ik kan het echt niet anders vertellen. Een gedachte | intentie kan zoveel doen! We zijn ons er vaak totaal niet bewust van. En als je dan ook nog kijkt naar herhalende gedachten, kun je je misschien voorstellen dat de kracht hiervan alleen maar toeneemt. Op scholen wordt niet voor niets vaak gezegd, het is de kracht van de herhaling.

Dus mag ik je uitnodigen om het eens uit te proberen? Reserveer eens voor de lol een parkeerplek. En blijf dit vooral veel herhalen (oefening baart kunst)!

 

Zonnige groet Stefanie

Over Stefanie

Praktisch en integer neemt ze je mee op reis door haar blogs en opent ze deuren waardoor je anders gaat kijken naar je eigen uitdagingen en de wereld om je heen met al zijn veranderingen.

Uitgelichte artikelen.

Gerelateerde artikelen

Energie

Energie

Over energie wordt veel gesproken op allerlei manieren, maar ik spreek over hoe het kan worden ervaren en waarin het ons kan belemmeren. Gedurende een dag blijft er energie ‘plakken’ aan ons eigen energieveld. Maar wat niet van ons is hoeven we niet bij ons te dragen, toch?

Lees meer
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

Soms heb je het gevoel dat je niet alleen bent terwijl je fysiek dat wel bent. Of je krijgt het gevoel dat je opa of moeder dicht bij is. Wat doe je dan? Of wat als je kind in de nacht bezoek krijgt en niet meer kan slapen?

Lees meer
Futloos…..

Futloos…..

Bij elk contact is er automatisch een energie uitwisseling. Weet jij wat er gebeurt met deze energie als je afscheid neemt van elkaar? Ben jij je hier bewust van?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin