0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl

Disclaimer

 

Algemeen

Roots for your Soul, eigendom van Stefanie Vermaat,ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 72672536 is verantwoordelijk voor de inhoud van de website https://rootsforyoursoul.nl.

Het is niet toegestaan om teksten of gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Roots for your Soul streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Roots for your Soul aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel Roots for your Soul alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Roots for your Soul niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Roots for your Soul heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in energetische coaching|therapie te informeren over de bijdrage die deze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van balans, het herstel hiervan en/of een goede gezondheid. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van energetische coaching|therapie, workshops en praktische ‘tools’ in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Roots for your Soul kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Roots for your Soul publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over de disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: stefanie@rootsforyoursoul.nl