0638417107 Rotterdam-Pernis Stefanie@rootsforyoursoul.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Body Mind Release?

De BMR brengt je dichter bij jezelf.

 

Hoe wij ons gedragen heeft te maken met de ballast die we bij ons dragen (95%). Denk hierbij aan overtuigingen, gevoelens, angsten, opvoeding, omgeving of gekwetste stukken. Verkrampende gevoelens bepalen direct de hoeveelheid van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties.

De manier waarop we in het leven onszelf zien en laten zien, wordt door deze vaak onbewuste bagage beïnvloed. Wat je bij je draagt, straal je dan ook uit.

Binnen de BMR methode zijn de mogelijke innerlijke oorzaken van levensklachten in kaart gebracht en wordt tijdens het traject uitgetest. Daarna leer je hoe je zelfstandig je ballast kunt loslaten en de positieve gevoelens weer kunt terug halen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer jij besluit die dingen los te laten verandert er iets in jou. Je gaat je dan anders gedragen. Je draagt dus letterlijk iets anders uit.

Hoe heerlijk zou het zijn, als jij weet hoe je jezelf gelukkig kunt maken, voor jezelf kunt zorgen en onafhankelijk durft en kunt zijn? Dat je weer kunt stralen, weet waar je blij van wordt en keuzes maakt. Het kan echt!

Na 7 weken sta  jij in je kracht en heb je vertrouwen, rust, meer vreugde en energie! In het traject starten we actief en word je begeleidt met elke week een nieuwe stap die steeds persoonlijker wordt naarmate het traject vordert.

Voor meer informatie over de trajecttarieven klik hier.

 

 

Gun jij jezelf die 7 weken?

Ik was helemaal vastgelopen, er was weinig balans meer tussen mijn verstand en gevoel. Ik kon niet meer stoppen met piekeren, voelde me erg moe en depressief worden. Veel dingen vanuit het verleden speelden mee en alles stapelde. Ik begon nieuwsgierig aan het BMRtraject met hulp van Stefanie. Ik herkende en begreep steeds meer mijn valkuilen en triggers. Ik heb ze leren loslaten en er positieve gevoelens voor teruggeplaatst. Als er nu een situatie is die mij spiegelt kan ik vanuit de BMR methode deze aan en blijf bij mezelf op dat moment. Heb heel veel geleerd en kan dit iedereen aanraden. Het is echt wel hard werken, maar je bent het waard!

Jacqueline Gaertman

moeder, docent

Breed inzetbaar

De Body Mind Release is breed inzetbaar en heel goed te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen.

Voor jong en oud geschikt en laat uitstekende resultaten zien. Wil je meer gerichte informatie dan kun je klikken op onderstaande klachten en wordt je geleidt naar de bloggen op de site van BMR of je kunt met mij contact opnemen.

 Stress, spanning en onrust gevoelens
– Veel fysieke en psychische klachten
 Negatief denken en piekeren
– Angsten
– Gebrek aan zelfvertrouwen

– Verslavingsgedrag
Kinderen met Gedragsproblemen
– Paniekaanvallen
– Traumaverwerking
Vermoeidheid